Panda

Bejegyezte: Süni

Tudom, hogy ez egy gyongyos blog es meg is fogadtam az elejen, hogy valoban a gyongyokrol fog szolni, de ez annyira edes, hogy muszaj megmutatnom!!

Sajnos 1 ora alatt sem talaltam olyan programot, amivel errol az oldalrol le tudtam volna szedni ezt a videot, hogy ide felrakhassam, a youtube-on pedig nincs fent, ezert marad az a valtozat, hogy belinkelem. Annyira tunderi aranyos ez a video, olyan meghato ahogy a nagy maci szeretgeti a vegen, hogy erdemes megnezni. KATT

Ez a csoppseg a San Diego allatkert panda babyje, a fenti videon meg csak 2 hetes volt.
Azota mar novogetett, szepen latszik a kis mellenye meg a foltok a szemein, a fekete fulecskei :) mar 7 hetes. Aki szereti a pandakat annak ajanlanam ujdonsult kedvenc weboldalamat, ahol a nap 24 orajaban eloben lehet kovetni a kis tokmag minden percet ITT
Az oldalon vannak rola fotok, videok, erdemes megnezni oket.

Kedvcsinalonak itt van nehany foto a kis tokmagrol:



 

 

Spiral

Bejegyezte: Süni

Elkeszitettem (felig) eletem elso spiraljat. Nem tetszett, mert a minta is nagyon kezdetleges volt (csak probalkoztam, hogy sikerul e egyaltalan) es nem huztam meg rendesen mindenhol ezert gyorsan neki fogtam egy masiknak (sajnos ez jellemzo ram).
A masodik nagyon jo lett, olyan szempontbol, hogy szep a minta benne es szepen is csavarodik, a gyongyokkel sincs baj csakhogy a cerna kilatszik. Nem tudom, hogy en rontottam e el valamit vagy ennek ilyennek kell lennie, ha valaki tudja legyen szives irja meg.
Sajnos itt a gyongyosboltban csak fekete meg feher cerna van, szoval a bordo nyaklanc nem mutat vele tul jol, de vegulis a fo szempont az volt, hogy rajojjek hogyan kell csinalni.
Ime:



Nyaki

Bejegyezte: Süni

A parom megajandekozott engem ezzel a helyes nemtudommivel :) amin remekul mutatnak a nyaklancok. Felakasztgattam hat oket es ujra lefotoztam. Remelem lassan a fotozasba is bele jovok, meg persze a gyongyozesbe is :)



Ezt a sodronyt meg korabban keszitettem, nem is volt meg itt rola foto, sot sehol sem. Van megegy, majd azt is lefotozom es felrakom. Kesobb rajottem, hogy ez nem is acelsodrony amire csinaltam, hanem ugyanolyan mint amin a memo karkoto van csak ugye nyaklancos valtozat. Stoppert ratenni gyakorlatilag lehetetlen, annyira fenyes a felulete, hogy csak csuszkal rajta (vagy en vagyok tul bena).

 

 

 

 

Ezt az en draga Engie baratnomnek szantam :)

 

Ez Anyue lesz :)

 

Ez pedig az enyem.
Mikor megfuztem ezekbol a rozsaszint meg a lilat es a feketet felig akkor tunt fel, hogy nem jo a minta. Ez a hatranya ha az ember nem koncentral csak es kizarolag egy dologra egy idoben, dehat jobb kesobb, mint soha ugyhogy az anyuet a feletolt vissza bontottam es ujra fuztem a masik kettore is ugyanez a sors var csak meg erot gyujtok :)



Memo karkoto

Bejegyezte: Süni

Elkeszult eletem elso memo karkotoje. Hogy oszinte legyek nem vagyok maradektalanul elegedett, de sajnos meg nincs olyan sok gyongyom vagy a kreativitasommal van baj.
Koszonet Briggancsnak. Az o memo karkotoi adtak az ihletet, bar azok sokkal szebbek :)



Jatek!

Bejegyezte: Süni

Nagyon klassz jatekot talaltam KisJucinal
Nezzetek meg Ti is :)



Egy kicsit komolyabb

Bejegyezte: Süni

Tegnap addig nezelodtem minden fele, hogy talaltam egy karkotot ami nagyon megtetszett. Gondoltam egy mereszet es ugy dontottem megprobalom. Sajnos olyan gyongyot nem kaptam hozza, amilyen elvileg kellett volna de azert igy sem lett rossz. Hogy oszinte legyek nekem tetszik. Persze nem tokeletes es szivesen veszem az epito jellegu kritikat barkitol.
A parom azt mondta ra, hogy neki ez a kedvence. Ha mar neki is tetszik, akkor annyira rossz nem lehet :)
A mintaert halas koszonet Panitanak.



Az almas megoldas csak egy kosza gondolat volt a fotozasra.



Parom szerinte szemeket es szajat is rajzolhattam volna ra :)

 





A sorozat kovetkezo resze

Bejegyezte: Süni

Nos ahogy azt mar korabban is irtam, keszuloben van egy fekete nyaklanc Anyunak. Idokozben el is keszult. Ez a harmadik egymas utan ugyanazzal a mintaval es miutan kettot mar teljesen meg fuztem, ennek a felenel sikerult eszrevennem, hogy nem jo a minta. Jobb kesobb... Ezert lebontottam es ujra fuztem. Majd ha lesz kedvem egyszer, akkor a masik kettot is megcsinalom ujra.



 




Elkezdtem csinalni a baratnom kislanyanak (7 eves) egy nagyon nagyon egyszeru karkotot. Meg nincs kesz, mert nem tudom egyenlore a pontot meretet, de mar a nagyja megvan.





Tudom meg a fotozason egy kicsit javitanom kene, de nem reg koltoztunk es meg nem gyujtottem be olyan kincseket, amiken jol mutatnak a fotok (mert koltozes elott sok cuccot kidobaltunk).
Rajta vagyok az ugyon. Sot, mar a parom is ezen gondolkodik hogy lehetne megoldani :)

Ujabb nyaklanc :)

Bejegyezte: Süni

Megcsinaltam a rozsaszin ikertesojat lilaba es mar keszul a fekete is anyunak ajandekba

 
 

Egy ujabb nyaklanc

Bejegyezte: Süni

Vegre sikerult egy olyan nyaklancot fuznom, amivel elegedett vagyok. Na persze ez csak egy egyszeru minta, tudom, hogy ennel sokkal szebbek is vannak, de most ez tetszik es orulok neki :)
Mar keszul masik szinosszeallitasban is.


Ujdonsagok

Bejegyezte: Süni

Az elmult napokat nem toltottem tetlenul. Tobb dolog is keszult, vagy elkezdodott. Neki fogtam egy karkotonek, amit vegul lebontottam, mert a mintabol kiderult, hogy kell hozza drot, de az sajnos most nekem nincs.
Kozben felig megcsinaltam egy peyote karkotot. Ez inkabb csak amolyan gyakorlas, nem akartam megtartani, csak probalgattam egy mintat bele.
Ime az erdemeny:

Sajnos meg ez a gyongy se tokeletes minoseg. Rajta vagyok a japan es cseh gyongyok beszerzesen, de meg egyenlore nincs bankszamlank, ugyhogy a netrol rendelni nem tudok, itt nalunk meg a kreativ boltba ugy neztek ram tegnap, mint egy Ufo-ra amikor megkerdeztem toluk, hogy nem tudnanak e szerezni.

Nyaklanc

Bejegyezte: Süni

Csinaltam egy uj nyaklancot is, de valahogy a mintan jobban nezett ki mint felveve. Ha nincs a nyakamba igyse rossz, de ha felveszem... valahogy olyan hulyen all.
Egyenlore megtartom, aztan majd eldol mi lesz vele :)

 

Kis viragos karkoto 2/2

Bejegyezte: Süni

Lebontottam a kis viragos karkotot es ujra fuztem gumis damilra, mert azt az egy szem arva kapcsot kicsinek iteltem hozza es nem tetszett. Pedig a minta szerint is egy kapocs kell bele.
Ime az eredmeny:


Kis viragos karkoto 2.

Bejegyezte: Süni


Kis viragos karkoto

Bejegyezte: Süni