9. het

Bejegyezte: Süni

Az utobbi napokban sajnos gyongyileg nem vagytok tul aktiv. 3 napja gyakorlatilag egy fel gyongyot sem fuztem fel. Pedig van ket felkesz munkam is, csak be kene fejezni oket. A passzivitasom oka reszben az, hogy az en kedvesem szabadnapos (tegnap meg ma) reszben pedig kaptam egy uj telot es ez most eleg sokat foglalkoztat, plusz csinaltattam egy ujabb tetkot, bar azzal tul sok gond nincs, csak neha kenegetni kell, de a tervezese idot vett igenybe, amit a gyongyoktol "vettem el" :)

Tegnapelott mar orultem, hogy vegre megvan a bankkartya, tudok rendelni delicat, de sajnos az oromom nem tartott sokaig, mert az egyik oldalon kell paypal (termeszetesen a paypal a mi bankkartyankat nem fogadja el) a masik oldal meg internetes bankot ker, amit tegnap igenyeltunk is a bankban, de 1 hetet kell varni. Szoval meg mindig nem tudok rendelni :(
Gondolom ezek utan mar azt felesleges is megemlitenem, hogy termeszetesen azon az oldalon ahol paypalal kell fizetni 3x akkora a valasztek, mint a masikon.

Azert vannak kedves hireim is :)
Kedvenc kismackom nol mint a gomba :)
Tegnap mar a 6. orvosi vizsgalatan volt, immar 9 hetes a kis tokmag, 3,5kg, 52,4cm, ki van nyilva mindket szeme es fule es nagyon aktivan erdeklodik a kulvilag irant :)
A vizsgalatrol keszult video a "Panda nevado jatek" bejegyzesben.


Jatekot hirdettek az oldalon. A jatek celja, hogy nevet talaljanak a babynek (akit most nev hijan kis sracnak hivnak a gondozok).
Most 65 napos. A kinai hagyomanyok szerint a 100. napon (november 17-en) adnak neki nevet. Barki beszallhat a jatekba. A lenyeg, hogy kinai nevet kell neki adni, amit az angol abc betuivel kell irni (mint megtudtam az iment ezt ugy nevezik pinyin) es kinaiul ertelmes jelentessel kell rendelkeznie.
Jatszani illetve a javaslatokat leadni oktober 10-19 kozott lehet, kesobb majd hozom a linket hogy hol, egyenlore meg nem tettek kozze.
Aki kedvet kapot maris torheti a fejet, hisz a "jatek" holnaputan kezdetet veszi :)





Mindenkinek szep napot :) Pápá



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése