Heringhurka

Bejegyezte: Süni

Tittinatol kaptam nem regiben egy nagyon jo leirast a heringhurkarol es mivel a spiralokkal vegeztem eppen, ugy dontottem megprobalom a heringhurkat. Egyenlore odaig jutottam vele, hogy a simabol meg a csavarodobol is fuztem egy egy kis proba darabot, hogy rajojjek hogyan kell fuzni. Hogy oszinte legyek azert megkuzdottem vele mire rajottem. Komolyan kezdem azt hinni, hogy az en felfogasommal van baj. Vagy 10 percig olvasgattam ujra es ujra szorol szora a leirast mire fel birtam fogni. Hiaba, szoke vagyok na :)

A vegeredmenyt meg is orokitettem



Szerintem egesz jok lettek. Legalabb is hasonlitanak azokra amik a mintaban voltak. Ti mit gondoltok? Ha valaki lat benne hibat legyen szives szoljon!!

Van meg egy keresem. A mintaban az volt, hogy nem csak 4 hanem tobb (paros szamu) gyongybol is elkeszitheto, viszont az nem volt benne hogyan. En neki alltam kiserletezni, de szerintem valamit nagyon nem jol csinalok mert nem sikerult rajonnom :( Ha valakinek esetleg volna hozza leirasa vagy turelme elmagyarazni nekem azt nagyon megkoszonnem!! Olyan szep karkotoket lattam 6-8 szemekbol, szeretnek en is csinalni, de nem tudom hogyan kell :(
Elore is koszonom annak aki segit :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

szerintem jok lettek a hurkaid :)
ha birsz varni addig mig ide ersz akkor elmagyarazom neked de meg is mutatom ha akarod :)

Ági mama írta...

Nagyon jók lettek a hurkáid! A 6 vagy 8 szemest is ugyanígy kell csinálni, csak nyilván több szemmel kezded a munkát.

Unknown írta...

Meg tudod adni azt a leirast a hering hurkarol amivel te is keszitetted?

Megjegyzés küldése