Karacsonyfa disz

Bejegyezte: Süni

Az egyik konyvemben talaltam egy irto szep karacsonyfa diszt. Raneztem es gondoltam mi ez nekem, kisujjbol kirazom. Termeszetesen jol orra estem, ugyanis 2 oran keresztul kinlodtam vele, mire volt annyi eszem, hogy vegig nezzem a fuzes mintakat hozza, hatha van errol is minta. Volt...
Na onnantol mar egyszeru volt megfuzni, a baj csak az, hogy eddig meg nem dolgoztam drottal igy most nehany helyen eltort mire a vegere ertem plusz nem volt pont olyan gyongyom amiket ok irtak, ezert rogtonozni kellett. Az igazit meg sem kozeliti, de a parom azt mondta azert feltesszuk a fara, mert Neki tetszik :) Foleg, hogy egy karacsonyfa diszunk sincs, mert a koltozesnel mindent otthon hagytunk "majd jon valaki addig es elhozza" alapon (Angliabol haza cuccoltunk Magyarorszagra a nyaron es Magyarorszagrol koltoztunk ide. Ne kerdezzetek semmit, ferfi agy... :) ). Nos ugy tunik sajna igy nem lesznek diszeink, ugyhogy jo ha belehuzok :) Igaz fank sincs, mert azt az en kedves parom ott felejtette Londonban, de sebaj. Legalabb a diszek mar gyulnek, meg ha lassan is :)
Csinaltam egy kicsit is, az egyszeru de aranyos, csak momentan gozom sincs hol van igy nem tudom megmutatni.




Mutatok egy kepet az eredetirol is, csak az osszehasonlitas vegett :)



A legalsot akartam megcsinalni. Hat igen igen, az oveke sokkal szebb, mondhatnam azt is, hogy az enyem nagyon ronda :) Sebaj, azert megtartjuk :)

Ha valaki kedvet kapott itt a minta is. A K2 minta amelyiket en csinaltam. Leiras az elso kepen.

 

2 megjegyzés:

Judit írta...

Lassan eljutok oda,hogy nem tudok újat irni.
Egyre szebbek é szebek a munkáid!

Macus írta...

Nagyon szép lett, nem baj, hogy nem volt akkora gyöngyöd amekkora kellett.

Megjegyzés küldése