Kozeledik a karacsony :)

Bejegyezte: Süni



Bizony bizony, nemsokara itt a karacsony :) Ennek en szemely szerint nagyon orulok, mert imadom. Nem is igazan magat a karacsony szentestet (bar azt is) hanem fokent az unnepet megelozo hangulatot, a vasart, a forgatagot es persze a szulinapom is eppen karacsonykor van :)
Az en kedvesem mar rajott az elmult ket karacsonyunk alkalmaval, hogy ha elkezdik kipakolni az unnepi diszeket es portekakat a boltok polcaira nekem egybol vegem :) Sot renszerint meg oktoberben karacsonyfat akarok disziteni. Annyira lelkes vagyok, hogy mar Ot is megfertoztem, pedig szerelmunk hajnalan azt mondta o utalja a karacsonyt, de valahogy az en lelkesedesem magaval ragadta Ot is es mostmar egyutt keszulodunk az unnepre :)

Node egy szonak is szaz a vege: elkeszult eletem elso gyongybol keszitett karacsonyfa disze :) ami egyebkent karkotonek indult, de tobb ora kinlodas utan sem voltam elegedett. Valahogy nem sikerult eltalalnom azt a szint kasabol ami igazan jol mutatott volna plusz tul pici teklakat valasztottam igy azok szinte ki se latszottak. Vegul vegso elkeseredesemben a feher mindenhez megy alapon neki alltam feherrel disziteni. Kis tanakodas utan arra jutottunk a parommal, hogy ez inkabb olyan mint a havas karacsonyfadiszek. Hat jol van, akkor legyen karacsonfadisz :)

Ime:



A foto szokas szerint pocsek lett. Sajnos altalaba a nap vegere lesznek kesz "alkotasok" es addigra mar teljesen sotet van, eselytelen fotozni.
Koszonet a mintaert Szilunak.

Azert a karkotot se adtam fel, csak ma elmegyek szerzek 6mm-es teklat hozza :) 10esbol probaltam, az tul nagy es mar 6 szem utan irto nehez.

3 megjegyzés:

Betina Sandra Guelman írta...

very nice
http://betinaguelman.blogspot.com/

Judit írta...

Ez nagyon szép lett!!! Csak gratulálni tudok!!

horimarika írta...

Nagyon szépen fog mutatni a karácsonyfán!!!

Megjegyzés küldése