Megint porcelanvirag

Bejegyezte: Süni

A minap annyira megtetszett a porcelanvirag, hogy ma fuztem egyet Anyunak is.
Nekem nagyon tetszik. Van hozza fulbevalo is, de azt elfelejtettem lefotozni (ugyan olyan mint amit par napja csinaltam, csak fekete-feher). Majd ha elkeszul a karkoto hozza akkor lefotozom egybe az egeszet es ugy rakom fel. Most csak a medal es a kesz nyaklanc.



Eloszor ugy gondoltam igy hagyom a medalt, mert nekem igy is nagyon tetszett (bocs a fotoert, hirtelen semmi nem volt keznel, csak a telefonom hatulja :D ). Aztan ugy dontottem megis meg fuzom teljesen. A foto nem sikerult valami jol sajnos. Nem tudom, nekem nem megy a gyongy fotozas. Meg a felkesz foton jobban latszik a medal, mint a kesz foton, de mindegy.

A vegeredmeny:





Megint a maximalizmusom nem hagyott nyugodni. A kapcsot vagy fel oran keresztul szereltem. Eloszor ratettem egyet, de ugy gondoltam nem illik hozza. Aztan falraktam egy masikat, az jo volt, csak a pillangot raktam fel forditva, megforditottam. Utana addig feszegettem, hogy a kapcsot le is tortem :) Aztan kitalaltam mi lesz a tokeletes es utolso nekifutasra sikerult is. Tudom, hogy nem nagy szam, de nekem nagyon tetszik :) Remelem Anyunak is fog.



Meg annyit fuznek hozza mielott azt hiszitek, hogy ennyire inger szegeny vagyok es csak ugyanabbol a szinosszeallitasbol csinalok ekszereket az Anyunak, hogy sajnos muszaj. Nem reg temette el a ferjet :(((( mar ez is haladas, hogy enged bele rakni feheret es nem csak tiszta feketet ker.


4 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon szép lett ez is! Csak igy tovább!

Névtelen írta...

szerintem jo lett a lanc, majd kerem szepen a mintat magaddal hozni :)

Ági mama írta...

Nagyon szép lett! A fekete-fehér egyébként is nagyon szép, de így még érthető is, ha ezekből a színekből készíted.

Unknown írta...

Szia!

Felraktam képekben is a sablon feltöltését, és még leírtam pár dolgot. Remélem, tudtam segíteni.
http://blogspot-marcsi.blogspot.com/2009/10/sablon-modositasa-kepekben.html

Megjegyzés küldése