Porcelanvirag

Bejegyezte: Süni

Meg a jo multkor fuztem ket porcelanviragot. Egy fekete - feheret es egy rozsaszinest. Elobbit az Anyunak, utobbit magamnak. Anyue meg akkor kapott is lancot, de az enyem csak ugy hanykolodott, pedig meg fulbevalot is csinaltam hozza.
Tegnap este ramjott a megvilagosodas es gyorsan osszedobtam neki egy lancot. Aztan gondosan elkezdtem osszepakolni a cuccaimat, mert mar keso volt, amikor ismet jott a megvilagosodas es gyorsan csinaltam egy karkotot is hozza. Igy mar teljes a szett :) Szolid es egyszeru, epp amilyet en szeretek.



Elarulok egy muhelytitkot :) Egy hibat talaltam benne sajnos, kozvetlen az utan, hogy elkeszult. Egy helyen egyel kevesebb gyongyot raktam :( de mar nem volt lelkierom lebontani. Majd egyik nap raveszem magam es kijavitom a hibat, csak ahoz az egesz lancot ujra kell fuzni.

3 megjegyzés:

Fákó.Orsi írta...

Ne is törődj vele! Attól egyedi, hogy pont ott hiányzik egy szem! (ha a többit ilyenedet is így fűzöd, ez lesz a "védjegyed":-) Szépek a munkáid!

Judit írta...

Tudom te a tökéletességre hajtasz ,de ne bántsd ez igy jó ahogy van. A másik meg pont hátul van és nem is venni észre. Azt is tudom ugy is lebontod. Szép kis szeted csináltál!

ireneli írta...

Bellísimo!!!Happy Halloween!!!

Megjegyzés küldése