Zoldsegeim

Bejegyezte: Süni

Amig otthon voltam magyarorszagon elkezdtem eletem elso peyote medaljat (sok zold, keves feher) aztan menetkozben ugy gondoltam hogy legyen ketoldalas, de miutan emiatt az agyament otlet miatt parszor vissza kellett bontanom ugy dontottem, hogy ket medal lesz. Meg lancra varnak. Fotorol fuztem oket.



Nagyon rakaptam mostanaban a zoldre valamiert. Erdekes modon csak a gyongyokben, oltozkodesben abszolut nem tudom magamon elkepzelni.
Az alabbi medalt szinten keprol fuztem. Nem tudom mennyire latszik, egy sotetszurke sodronyon van. Sajnos a foto nem a legjobb.
Ja, ezt is ketoldalasra akartam, de nem tudtam eldonteni milyen szin legyen a diszites a masik oldalon ami megy a zoldhoz is meg ehez a kekesszurke sodronyhoz is, szoval ez is egyoldalas maradt :)




Na es a mai kedvencem...
Delelott bekukkantottam a gyongyosboltba. Mar nagyon regen kerestem valamit, amibe most sikerult belebotlanom, pedig mar lemondtam rola teljesen. Viszont most ennek oromere megszuletett az elobb ez a karacsonyfadisz. Nekem nagyon tetszik :)))



A masodik foto sokkal elesebb es jobban latszanak a szinek, viszont a hattere...

 

4 megjegyzés:

POÉ írta...

Nagyon szépeket alkottál , a csillagok igazán időszerűek lesznek már !!!

ireneli írta...

Que de cosas tan bonitas has hecho!!! felicidades!!!!

Ági mama írta...

Gyönyörűségeket alkottál! Nekem nagyon tetszenek ezek a zöldek!
Végre tudok neked írni, mert mostanában valahogy nem mentek el a bejegyzéseim!

engie írta...

Szia baba!

Ismét örömmel láttam gyönyörű munkáidat, lélekemelően szépek lettek ! :-* (ismételten és folyamatosan irigykedem hogy én ilyet az életben nem tudok majd megcsinálni )
Kicsit OFF: bocsi, hogy nem jelentkezem, de az MSN-em és a gépem is alighanem influenzás lett :(( tudniilik be sem tudok lépni, most is Zaka gépéről pötyögök...de sokat gondolok Rád/Rátok :-*
On :)))))

Megjegyzés küldése