Dijat kaptam!!!!

Bejegyezte: Süni



Megkaptam a masodik dijamat Rekatol  akinek ez uton is nagyon szepen koszonom!!!! Nagyon meg vagyok lepve es borzasztoan orulok a dijnak :) Koszonom megegyszer!

7 dolgot kellene, hogy irjak magamrol. Hogy oszinte legyek ez nem konnyu. Eloszor egy dolog sem jutott eszembe, most meg mar tul sok van :)
Megkerdeztem a paromat szerinte mi a 7 legfontosabb dolog rolam? Neki nem kellett gondolkodnia, jottek a dolgok sorban :) Azert az jo erzes, hogy szerinte a legfontosabb hogy szep vagyok :) pedig nem is, de neki ez a rogeszmeje. Aztan azt mondta meg, hogy: hangos, kedves de hirtelen haragu viszont nem haragtarto, joszivu es legkevesbe sem magabiztos. Mit mondjak? Minden szava igaz :)

Az en "listam" igy nez ki:
1, Imadom a gyerekeket es nagyon szeretnek mar egy (vagy ketto) sajat gyereket.
2, Novemberben leszoktam a cigirol es erre nagyon buszke vagyok. Azota eldontottem, hogy nem akarok visszaszokni ra. Remelem sikerul betartani :)
3, Nagyon szeretem az allatokat, ugyanakkor a kutyaktol felek miota 2 megharapott.
4, Nehezen kotok baratsagot, idegenekkel eleg zarkozott vagyok. Csak keves igazi baratom van, de ugy gondolom az o baratsaguk egy eletre szol.
5, Eletem egyik legnagyobb sikerelmenye a jogositvanyom megszerzese volt. Mikor neki vagtam szentul meg voltam gyozodve, hogy sosem fog sikerulni ehez kepest nagyon jol vettem az akadalyokat :) Imadok vezetni, csak lehetoleg mas ne legyen az uton :D
6, Allandoan honvagyam van es nagyon hianyzik a csaladom es a barataim.
Es az utolso vagyis amik eddig kimaradtak: 
7, Imadom Akos zenejet es az edesseget. Maximalista vagyok, de a parom szerint idonkent sarkany. Nagyon szeretnek tudni rajzolni, de sajnos abszolut tehetsegtelen vagyok hozza. Vendeglatoban erettsegiztem, de soha egy napot nem dolgoztam a vendeglatoiparban. Utalom ha valaki hulyenek nez es eleg hamar rajovok ha a kepembe hazudnak. 2002-ben volt egy autobalesetem. Nem en vezetten.

A dijat pedig szeretnem tovabb adni Horimarikanak, Ildinek, Briggancsnak, Sipynek es Nooninak.

4 megjegyzés:

horimarika írta...

Hűűű, köszönöm! Ez megtiszteltetés és kihívás egyben...

Sipy írta...

Húúúú! Wow! :-D Én is nagyon szépen köszönöm! Ez az első díjam! :-D
Mit kell vele csinálnom? Átmásolom a képet magamhoz, megírom kitől kaptam, és 5 embernek kell tovább küldeni? + a 7-es lista?
Még egyszer nagyon köszi! :-D

Unknown írta...

Köszönöm szépen, jól esik hogy rám is gondoltál.

Brigi írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám!
:-)))))

Megjegyzés küldése