Dobokockak

Bejegyezte: Süni

A latszat ellenere mostanaban gozerovel gyartom az ekszereket, csak egyenlore fotok nem keszulnek, mert utalok fotozni, mivel sose sikerul. A minap Ildivel osszeultunk egy fotozasra, abban a remenybe, hogy fiuink fotoznak amig mi a vasar dolgait egyeztetjuk, de nem fotoztak, mondvan, hogy sotet van. Ma rendeltunk egy uj vakut a gephez, pentekre lesz meg. Remelem, hogy ez megoldja minden fotozassal kapcsolatos gondomat :)

Addig is itt egy minta. Bar nem en terveztem, csak lattam valahol a fulbevalot es az alapjan megrajzoltam a mintat, hatha valaki szivesen megfuzne.



2 megjegyzés:

Cirelin írta...

Huh, először nézem, nézem, nem látom a dobókockát rajta, aztán csak ráállt a szemem. :) Tetszetős, majd lehet, hogy kipróbálom. ^^
A fotókat meg várom. Egyébként fotós ismereteim alapján (amik igen csekélyek) a vaku nem jó dolog, a fotós társadalom nem szereti, rontja az igazi színeket, meg minden. Inkább meg kell várni a napfényt, bár télen ez tudom, hogy macerás. :)
Egyébként a bogyó dologra írtam neked a blogomba. Nekem se ment a fogyasztás, ezért nem is úgy csináltam végül. ^^ Épp ma lett kész egy új, majd felteszem, az már fogyasztás mentes.

ireneli írta...

Precioso esquema!!!!! besos.

Megjegyzés küldése