Egy kis nyavajgas es nehany fulbevalo :)

Bejegyezte: Süni

Az utobbi heteim meglehetosen aktivan telltek, napi 10-12 ora fuzessel... egeszen addig amig 4 nappal ezelott be nem ragtam. Akarmit csinaltam valahogy sehogy sem akart sikerulni. Ekkor ugy dontottem, hogy ket napig gyongyot sem akarok latni, vagy inkabb soha tobbe. Gondosan elpakoltam mindent a szekreny melyere es racsaptam az ajtot.
Masnap reggel felebredtem es valami hianyzott az eletembol, ezert gyorsan horgolotut ragadtam (ugy dontottem fuzni nem nem es nem fogok, dehat a horgolas nem fuzes =)) es horgoltam tovabb eletem elso karkotojet. Kesz is lett, nagyon elveztem, persze sajnos nem tokeletes, mert kicsit szoros, ami azert elszomorit, de masodszorra az lesz remelem. Kulsore nincs vele semmi baj, csak nem akar hajlani nagyon.

Mar nagyjabol kilabaltam a minap kapott gyongytuladagolasbol es persze tegnap meg ma mar ujra fuztem. Viszont sajna van nehany felkesz cuccom, amiket be kene fejezzek, de egyszeruen annyira besokalltam veluk, hogy felreraktam oket es nem birom befejezni egyiket sem. Pedig megprobaltam, csak cserbenhagyott az amugy is csekely kreativitasom. Plusz mindig valami hianyzik. Tegnap egy uj gyongyosboltba voltunk, de olyan kupakot naluk se kaptam amilyet mar nagyon reg ota keresek. Eddig 5 vagy 6 helyen neztem, de sehol nincs. Vagy mind tul kicsi, vagy tul nagy :(

Azert az vigasztal, hogy a nagy sztrajkom alatt is haladtam, de most egyenlore csak a fulbevalokrol van kep. A nyaklancokrol talan vasarnap lesz. Megkertem a parom, hogy hozza haza a munkahelyerol a fenykepezogepet. Neki van egy profi cucca, nem olyan kis marokbigyo, mint az enyem. Majd megprobalkozom azzal, hatha jobban sikerulnek a kepek.





Variaciok egy temara.



A Hello Kitty mintaert ismet koszonet KKrisztanak.
Hogy oszinte legyek nekem ezzel a mintaval mindig meggyulik a bajom. Most is mindkettonek a felet le kellett bontanom, mert az elsot elrontottam es gondoltam akkor "hozza rontom" a masikat is, de addig szerencsetlenkedtem, hogy egy harmadik variaciot birtam kihozni belole. Vegul nagylevegot vettem es lebontottam. Ez az en formam. Igy jar aki bena :)

4 megjegyzés:

Cirelin írta...

Megnyugtat, hogy nem csak én tudok ennyire kiakadni. :) Amúgy szépek lettek ezek is, szóval gratula!

horimarika írta...

Kitartás! Kicsit irigyellek, hogy ennyi időd van fűzni... A túladagolás szerintem mindenkinél bekövetkezik néha. És gratulálok a fülbevalókhoz!

ireneli írta...

Preciosos!!!! me encantan las fornituras!!!!!

Cirelin írta...

Szia, megint én. ^^ Kérdésem lenne, de nem találtam e-mail címet az oldaladon, ahova írhatnék. Most épp a peyote technikával próbálkozom, de nem akar úgy sikerülni, ahogy képeken láttam. Peyote háromszögről van szó, picit csálé lett, de az sejtésem szerint a picit különböző gyöngyök miatt van. Viszont nem tudom, hogy cérna, vagy damil? Amiket láttam képeket, azok szép feszesek, mutatós medálok, az enyém meg hajlik minden felé, mert cérnával van, de amikor damillal próbáltam, az meg összehúzódott. Mit lehet a hiba? Előre is köszi. :)

Megjegyzés küldése