Peyote minden mennyisegben

Bejegyezte: Süni

Eloszor is azzal kezdenem, hogy Boldog Uj Evet kivanok Mindenkinek :)

Az unnepek alatt abszolut nem fuztem. Elo sem vettem a gyongyeimet, mert volt egy kis vendegunk egy hetre, a sogorom lanya. Viszont most hogy elmultak az unnepek gozerovel neki estem, hisz mar csak egy honap van a vasarig es van meg par dolog amit tavaly csinaltam csak meg nem volt kesz ezert nem tudtam megmutatni.

Az elso es egyben legujabb kedvencem egy virag, peyote szirmokbol. Szilu mintaja, akinek ez uton koszonom! Nagyon tetszik a minta, a vegeredmeny, igazi kihivas volt megfuzni, de sikerult tejesen egyedul :) Meg lancra var, de annyira szep lett szerintem :))) A parom szerint jopofa ahogy a kozepen a teklat "beburkoltam" :D Igy fogalmazott szo szerint :D



Nos a paromnak is lett uj kedvence. Egy ket oldalas lyukas kozepu peyote haromszog. A mintaert koszonet VeZsuzsinak.
Sajnos a foto nem adja vissza a szineit olyan jol. A piros kicsit bordos, a masik szin meg barack szin.



 

Lancot kapott vegre a multkor keszult elvileg haromszog medal is. Nagyon megkuzdottem vele, mert mikor az akasztot fuztem ra eltort ket gyongy. Nagy nehezen csak sikerult megjavitanom es elkeszult, de komolyan fontolgattam hogy kihajitom :)

 

Vegul, de nem utolso sorban itt van meg egy karkotot. Ezidaig elso es egyetlen ferfi karkotom, a paromnak keszitettem karacsonyra. Nagyon orult neki :) Mivel csak ejszakara veszi le igy gyorsan szoltam neki hogy alljon modellt :) Majd megprobalom megkaparintani es rendesen lefotozni.



5 megjegyzés:

Ilona írta...

Szépek a peyot munkáid, nekem is ez a kedvencem.

Judit Tapsi írta...

ilyen karkötőt én is akaroooooook :D
kedvenc színem a zöld :D (khm khm)

Ági mama írta...

Gratulálok! Gyönyörűségeket alkottál!!

vezsuzsi írta...

szió Süni ,köszi,hogy megfûzted. :)
Ha nem vakuval fotóznál,hanem kint természetes fénynél,amikor nem telibe süti az ékszert a nap, akkor színhelyesebb fotók születnének.

Cheeks írta...

Szia!

Gratulálok, nagyon szépek :)
Nézz be hozzám, ha van egy kis időd :))) Remélem, kellemes meglepi vár rád...

Réka

Megjegyzés küldése