Szeeep karkoto es peyote "haromszog"

Bejegyezte: Süni

Mint azt mar korabban irtam. vagy nem irtam, csak azt hiszem, hogy igen, amilyen remek a memoriam... szoval a minap jartam egy uj (szamomra uj) gyongyosboltban Hoek van Holland-ban. A gyongyok mellett ekszereik is voltak szep szammal es ott szerettem bele egy karkotobe. Tuzetesen korbe tanulmanyoztam, hatha rajovok a mintara, de csak felig sikerult. Aztan vegul sikerult megszereznem a mintajat is, amit megegyszer koszonok Fidjinek a NLC forumrol :) es tegnap este megfuztem. Eloben szazszor szebb mint a foton. Szolid de gyonyoru. Imadom :) Azt hiszem ebbo a mintabol lesz meg karkoto :)



A minta az Auntie's Beads oldalrol szarmazik, Fidji kozbenjarasanak koszonhetoen sikerult megszereznem :)

UTOIRAT: Idokozben rabukkantam a mintajara rajzolt valtozatban is ITT 

Aztan csinaltam megint egy peyote "haromszoget". Mar meg sem lepodtem magamon, hogy nem haromszog formaja lett a vegen. Talan kicsit meresz a babakek meg a bugyirozsaszin (ami egyebkent barack szinu nem is bugyi) egybe, de sebaj :)
Az eredeti haromszog minta Vezsuzsi mintaja, akinek ez uton koszonom.



Keszult meg tobb ekszerem is a napokban, de ok meg tovabbra is a fotozasra varnak.

6 megjegyzés:

Cirelin írta...

Szépek lettek gratula, a kék-barack(rózsaszín) is simán jó, én is mostanában hasonlít színkombinációkra kattantam rá (kék-piros). A karkötő mintájához linket is szabad kunyerálni? ^^ Angolból nem vagyok túl jó, nehezen igazodom ki a külföldi oldalakon sajna.

Cirelin írta...

Ezer hála a mintáért! :)

ireneli írta...

Genial!!!!!!!

Bori írta...

Köszönöm a mintát, nagyon tetszik a karkötőd!

Ági mama írta...

Tényleg nagyon szép a karkötő, azt hiszem kedvet kaptam hozzá. Köszi a mintát!

Ilona írta...

Ez a karkötő tényleg egy remekmű,mint az összes többi.Csak ámulok,és bámulok,hogy milyen szépeket készítettél már eddig.(és csak zárójelben jegyzem meg,hogy irigylem a kézügyességed,és a türelmed)

Megjegyzés küldése