Alkottam

Bejegyezte: Süni

Tegnap vegre megtamadott az ihlet. 
Eloszor is nekialltam Tiszi Rozettajanak. Fuztem, fuztem... aztan mikor mar a vegere ertem volna a minta szerint ugy iteltem meg, hogy nekem valami meg hianyzik rola. Fuztem ra 15/0 kasakat diszitesnek amitol a medal egyszeriben Shy smile kulsot oltott csak miniben. :)

 

Keszitettunk rola egy kepet egy "eredeti" Shy smile mellett, csak a kulonbsegek miatt.

  

Kicsereltem a hatteret is tavasziasra. Remelem meghozza a varva vart napsutest :) Koszonet @ginak erte. 

eees vegre eljutottam odaig, hogy visszarakosgassam a karacsony elott leszedett linkeket (muszaj volt, mert az uj designal automatikusan torlodtek es akkor nem volt idom visszarakni oket). Ha valakit lehagytam, de szeretne a linkek koze kerulni csak szoljon batran :)

4 megjegyzés:

horimarika írta...

Nagyon helyes lett!

Cirelin írta...

Nagyon tetszik! :) Az eredetivel már régóta szemezgettem, csak nekem valahogy nagynak tűnik, és sok tekla kell hozzá, ezért még halogattam, de így kisebben megpróbálkozom vele szerintem. Köszi! :)

Névtelen írta...

Szép lett a medálod!
Legközelebb, ha változtatni szeretnéd a blogod - elötte mentsd el az összetevőket, hogy utána egyszerűen vissza tudd tenni! :))))

Tiszi írta...

Kicsit megkavarodtam... azt hittem csak én csináltam ilyen Rozetta mintát. Nem tudtam (pedig figyelem Zsuzsi ténykedését :) ), hogy ő is csinált. Nem lehet, hogy rosszul írtad a minta szerzőjét? :)

Megjegyzés küldése