Megint jatek

Bejegyezte: Süni

 Kalex jatekot hirdetett a blogjaban. Egy gyonyoru noi taska szettet lehet nyerni. Jelentkeztem en is a jatekra :) Nezzetek be Ti is hozza.


Jatek Marcsinal

Bejegyezte: Süni

Megint jelentkeztem egy jatekra, hatha vegre Fortuna a kegyeibe fogad :)
Marcsi gyonyoru dolgokat keszit, erdemes benezni hozza.


Foto a zoldsegemrol

Bejegyezte: Süni

Nem birtam ki, muszaj volt csinalnom rola par kepet. Meglepoen jol sikerultek ahoz kepest amire szamitottam. Egesz jok lettek a szinek is. Nem volt kedvem nyakra tenni, igy segitsegul hivtam a furdoszoba padlot :)

A masodik kep eleg bena lett, de csak azert rakom fel, hogy latszodjon hogy nez ki "viseles kozben". A bogyot elfelejtettem kozelrol lefotozni. Egy szurke tekla van benne es az aljan meg a tejen csillag alakban latszik a tekla. A masodik kepen talan latszik valamennyire.


Es most varom az oszinte kritikakat :) Szerintetek nem tul zold?

Tomi nyaklanc

Bejegyezte: Süni

Jelentem meg elek es nem is tetlenkedem. Nemreg fejeztem be egy nyaklancot, amit par nap alatt sikerult elkeszitenem.
Az egesz ugy kezdodott, hogy mostanaban valahogy kigyogyultam a rozsaszinbol es a zoldbe kezdtem beleszeretni. Eles valtas. Mondjuk ilyen hosszu tel utan ez nem is csoda :) Bar, hogy oszinte legyek meg nem nagyon hordok zold ruhakat, vagyis inkabb csak sotet zoldet, barnasat esetleg, de ezekbol meg keves van. Fel kell toltenem a ruhataram, bar iden nyaron a lila lesz a divat ugyhogy azert lilabol is tankoltam gyorsan es megleptem magam ket uj felsovel :)

Nade vissza terve a zold nyaklanchoz: az egesz ugy kezdodott, hogy meg a jomultkor neki futottam NagyBZsuzsa Szoloszem medaljanak, monitorrol fuztem, de nem lett az igazi. Aztan kinyomtattam a mintat es most ujra nekifutottam.Gondoltam kene valami jo kis nyaklanc az uj felsomhoz, foleg hogy olyan gyonyoruseges oliva zold delicat vettem. Megfuztem egy szoloszemet... aztan egy kort, gondoltam jo lesz fulbevalonak, igy fuztem megegy kort. Aztan meglatta a Tomi (o a volegenyem) es elmondta mit tud ebbol elkepzelni. Vegul az o elkepzeleset en tovabb kepzeltem. Fuztem, horgoltam... es eloszor kicsit idegenkedtem a vilagos zoldtol amibol a horgolt resz van (nem volt sotetzold kasam), de a vegeredmeny szerintem szep lett :) Foto hamarosan, csak a nagy gep a studioban.

Gyongyocskeeeek =)

Bejegyezte: Süni

Meg mindig vadasztam a gyongyoket a kephez amit rendeltek tolem (A4 meretu gyongyhimzett kep). Elmeletileg ket magyar webaruhazbol rendeltem volna oket (mert egyben sem volt meg az osszes szin). Az elsovel minden rendben volt, par nap alatt lezajlott a dolog, de a masodikkal nagyon csunya tapasztalatot szereztem, pedig egy ismert webaruhazrol beszelunk. Ez lett volna az elso rendelesem toluk, de ugy dontottem koszonom nem kerek olyan cegbol akik magasrol tojnak a vasarlo fejere. Inkabb keresek olyat akik tenyleg foglalkoznak is az emberrel.

Korabban mar nezegettem ennek a holland cegnek az oldalat. Iszonyat delica valasztekuk van, szerintem nagyjabol az osszes letezo szint aruljak, tovabba arulnak meg kulonbozo meretu Miyuki kasakat es kocka illetve haromszog alaku gyongyoket. Kb ez minden, de mint emlitettem a valasztek oriasi.
Sajnos azonban naluk se kaptam meg az osszes 15/0 kasat ami kellett volna igy a felet magyarorszagrol rendeltem (aprilisba jon anyu es hozza), a masik felet meg innen a hollandoktol.
Reggel jott is a postas ugyhogy most nagyon boldog vagyok. Sikerult csodaszep szineket valasztanom :)) Bar delicabol csak 5 csomagot rendeltem, 3 uj szin, viszont vegre vettem par 11/0 meg 8/0 gyongyot is. Szoval mar jar az agyam mit fuzzek :)

Fotozas

Bejegyezte: Süni

A minap fuztem meg egy kelta csomot. Ezuttal damilra, lila matt luszteres delicabol es feher kasabol. Nagyon aranyos lett. Megprobaltam hat lefotozni....


A foto annyira siralmasra sikeredett, hogy most a fantaziatokra bizom, kepzeljetek el a medalt :) Mint latjatok be sem kereteztem meg semmi. 
Pedig en mindent megtettem. Kiraktam az erkelyre, vaku nelkul fotoztam, tul vilagos lett. Aztan megprobaltam vakuval, ugy is borzaszto lett. Gondolom azt szuksegtelen is mondanom, hogy a szine meg csak veletlen sem ilyen, mint a kepen. Sajna a parom visszavitte a studioba a nagy fenykepezot, az en kis digitalisom meg mint kiderult mar oly sokszor alkalmatlan az ekszer fotozasra.

Jatek Orsinanal!

Bejegyezte: Süni

Orsina blogja 1 eves, ennek oromere jatekot hirdetett :) Nezz be Te is!


Szultan fulbevalo

Bejegyezte: Süni

Nehany napja fuztem ket par Szultan fulbevalot. A lilat sikerult jol lefotoznom a kisgeppel, meg a napocska is megkegyelmezett nekem es gyorsan kisutott igy a szinek is majdnem tokeletesek, talan a lilak kicsit lilabbak, nem ennyire kekesek, mar ha ertitek mire gondolok. Viszont a zoldrol nem sikerult jo kepet csinalni, mert a beallitas nem lett jo, ugyhogy utobbirol foto kesobb.