Csillagok csillagok

Bejegyezte: Süni

Szerencsere az utobbi idoben megint megszallt a gyongyfuzhetnek. Nem tudom emlitettem e mar korabban, de sajnos maximalista vagyok es hat orok elegedetlen, ezert a ket korabban keszult tengericsillagomat lebontottam es ujra fuztem, mert mindkettovel bajom volt.
Az egyikkel az, hogy a kozepe nem volt tokeletes, tovabba kicsinek is talaltam. Az ujrol nem keszult kep, mert ugyanilyen lett, vagyis sokkal szebb :) Nagyobb is es a kozepe tokeletesen all vegre. 

A masikrol hiaba kerestem itt, ugy latom nem keszitettem kepet. Mondjuk nem csoda, ugyanis nem tetszett. Az volt a bajom vele, hogy atlatszo lila gyongyokbol keszult bordo cernara. Hat igen, lilam nem volt, gondoltam jo lesz. Nem lett :) ezert ot is ollora iteltem es atfuztem damilra.
Tobb mint egy napot kinlodtam vele, a vegere mar nagyon pipa voltam, ugyanis a damil allandoan elszakadt, termeszetesen a vege fele. Mikor harmadszorra fuztem ujra akkor epp a vegso csomonal. Na ezen a ponton a hajamat teptem, de mint emlitettem maximalista vagyok, ugyhogy masnap ujra neki estem es vegul tokeletes lett :) Annyira, hogy teljesen beleszerettem :))


A szinek azert nem tokeletesek, de majdnem :)

Koszonet Maranak es Nironak a mintakert :)

2 megjegyzés:

Spiri írta...

Nagyon jók az újrafűzött csillagok!A lila a kedvencem!Ügyes vagy!

Gabi írta...

jujj de szépek lettek!!

Megjegyzés küldése