Gyurucskek

Bejegyezte: Süni

Nem sokkal ezelottig azt az elvet vallottam, hogy nekem nem tetszenek a gyongybol fuzott gyuruk, igy nem keszitek. Csakhogy tortent nemregiben egy olyan eset, hogy kivancsisagbol megrendeltem eletem elso (es masodik.. ugyhogy lesz folytatas) rivolijat. Ugy dontottem kituno lesz eletem elso befoglalasahoz. Addig addig foglaltam be, hogy radobbentem milyen szep lenne belole eletem elso gyuruje. Hat igy esett meg ez:


Aztan a sikeren felbuzdulva megtortent ez is:


Imadom oket.


A szinek persze nem tokeletesek, de nincs itthon a nagy gep. A rivolis egeszen sotet kek, szep luszteres kasabol, sotetkek a rivoli is benne. A masik lilam szinten luszteres, de nekem nagyon bejon ez a gyongy. Rendeltem is belole gyorsan egy adagot, ugyhogy legujabb gyurucskem nemsokara kap maga melle ezt-azt :) Egyebkent nem tudom milyen ko van benne, sot hogy oszinte legyek mar arra sem emlekszem hol szereztem :( Na igen, igy jar akinek rossz a memoriaja. Pedig nem bannam, ha megvilagosodnek, mert gyonyoru ko, vennek meg belole. Tele van icipici lila csillamokkal (amik persze a foton nem latszanak).

7 megjegyzés:

Mandy írta...

Nagyon jók lettek! (Ja és szerintem ez napkő!)

Spiri írta...

Gyönyörűek lettek Heni!Kedvenc színem nekem is!

horimarika írta...

Szia! Egyszerűen csodaszépek!!!! Csak folytatsd szépen a gyűrűzést is. Szerintem is kék napkő (szintetikus, vagyis üveg,nem ásvány, de én is imádom, mert csodaszép!!!!!).

Cirelin írta...

Nagyon szépek lettek, jöhet még efféle nyugodtan. :)

Unknown írta...

Nagyon szépek lettek, és ráadásul kékek is :)))

Edit írta...

Nagyon szépek!!! Gratulálok!

Timi írta...

Gratulálok! Nagyon tetszik!

Megjegyzés küldése