Fotok

Bejegyezte: Süni

Az iment csinaltam nehany fotot a Granadarol es az uj aprosagaimrol. Vegre sut a nap egy picit, gondoltam megragadom a lehetoseget... azonban a fotok szerkesztesenel szomoruan vettem eszre azt, ami szabad szemmel elsore fel sem tunt, viszont a nagy felbontasu foton rendkivul szembetuno: a swarik oldalai osszekarcoltak a teklakat :( ugyhogy emaitt valoszinuleg verzo szivvel ugyan, de bontasra itelem a granadat. 


Keszitettem a kozelmultban egy ujabb peyote negyszog szettet, ezuttal zoldben. A multkori keknek nagy sikere volt, remelem ennek is lesz. Ugyan egyenlore meg lanc nincs rajta, de majd idovel meg lesz az is.


Ezenkivul csinaltam meg ket gyurut, 3 percesnek hivom oket, mert nagyjabol annyi ideig tart egy ilyet megcsinalni. Bar a bordo egy picit megizzasztott, mert a biconeok elvagtak a damilt mikor mar az utolso simitasokat vegeztem rajta, ugyhogy kezdhettem elolrol.


A boro egyebkent sajat kutfobol pattant ki. Napersze tul nagy kreativitast nem igenyelt es egeszen biztosan elottem mar jo paran megfuztek.


A keket mintarol fuztem. Minta innen. Koszonet erte.

1 megjegyzés:

Mézesmama írta...

Kedves Süni!
Nagyon sajnálom a Granadádat, mert
gyönyörű! Én is most fűztem meg, de én préselt gyöngyből....éppen e miatt!
Üdv: mézesmama

Megjegyzés küldése