Egy utolso jatek mara!

Bejegyezte: Süni



Talaltam egy szuper jo blogot. Ajandekblog a neve es folyamatosan jatek van. Minden csutortokon lehet nyerni valamit :)) Szivesen fogadnak ajandek felajanlasokat is. Nezzetek be ti is.

Jatek jatek jatek.

Bejegyezte: Süni

Meg mindig jatszom :) Egyszer csak nyerek :) Bar az osszes szepseg utan ahitozom amikre jelentkeztem, dehat Fortuna nincs joban velem sajna.





Ezuttal Lidercke jatekara jelentkeztem aki csodaszep dolgokat varr. Tenyleg meg kene tanulnom varrni!! :)

Holnap vagy holnaputan lesznek uj ekszer fotok is, csak a paromat nehez elkapni, hogy fotozzon, de most ugyis jon a ket szabadnapja :)

Jatek meg mindig :)

Bejegyezte: Süni

Most van egy kis idom nezelodni a blogokon es belebotlottam nehany jatekba, ahol szebbnel szebb nyeremenyek varnak a szerencsesekre. Beneveztem en is, hatha ezuttal en leszek a szerencses :)




Kedora szuper dolgokat varr es horgol. Sosem tudtam varrni, meg a gombokkal is meggyulik a bajom, ugyhogy mindig is becsultem azokat az embereket akik ertenek hozza :)



Jartam Krisztanal is, aki imadnivalo allatokat keszit :) Nyuszit lehet nyerni!!

Jatek

Bejegyezte: Süni


Krisztina jatekot hirdetett a blogjaban. Latogassatok el hozza :)


Szallerandi  is jatekot hirdetett a blogjaban. Cicakat lehet nyerni. Erzemes benezni :)

Jatek

Bejegyezte: Süni

Edit jatekot hirdetett a blog szulinapja alkalmabol es 4 csodalatos raw szettet is felajanlott nyeremenyul. Erdemes benezni hozza :)

Raw, a fertozo

Bejegyezte: Süni

Az egyik raw karkotore vegre sikerult kapcsot raknom es megkertem a parom fotozza le. Neki sokkal jobbak lettek a szinei, mondhatni elethuek :) Koszonet az inspiracioert Editnek, aki igazi raw csodakat alkot :)


A masikrol is lesz foto, amint vegre kitalalom milyen kapocs keruljon ra.

Villam Greta

Bejegyezte: Süni

Szep volt, jo volt, eltelt... sajnos. Maradtunk volna meg, hiszen annyi latnivalo van Madridban, de jonni kellett. (Kesobb majd rakok fel fotokat, ha esetleg valakit erdekel).

Nos Greta az utazas elotti napon szuletett. Addig tanakodtam magamban, hogy gyorsan nekilattam a borond csomagolas kellos kozepen. Van egy felsom amit nem tul regen vettem es eleg mely a kivagasa viszont nincs hozza ekszerem. Azaz egeszen eddig nem volt. Ugy gondoltam ehez a felsohoz muszaj egy szep nyaklanc, igy szuletett meg barna-feher Greta egy picit maskent.


A modell ezuttal en voltam, mert indulas elott fotozni mar nem jutott ido, igy varosnezes kozben megkertem a parom ha mar itt all kezeben a geppel a szikrazo napsutesben, legyen szives kattintsa le a Gretamat :)

Koszonom Kriszta. Lesz meg belole azt hiszem :)

Jatek

Bejegyezte: Süni

A gyongyos blogok kozt a csodalatos ekszerek mellett az egyik legjobb dolog, hogy allandoan jatek van es mindig csodas nyeremenyek utan ahitozhatunk :)


Ezuttal Cheeks hirdetett jatekot :) Nezzetek be hozza.

Raw, a megunhatatlan

Bejegyezte: Süni

Bizony, en is beleestem a Rawszerelembe :) Imadom! Egyszeru, megunhatatlan es a variaciok szama vegtelen. Csak a fantazia es a kreativitas szab neki hatart.

Elsokent alkottam ket karkotot amirol foto kesobb, mert ujra kell fotozzam oket, nem vagyok elegedett a szinekkel (szokas szerint). Aztan tegnap este csinaltam egy sziv medalt. Nekem tetszik :)) 


Hamarosan viszont kicsit szuneteltetem alkotoi tevekenysegeimet, mert a hetvegen elutazunk Spanyolorszagba egy kicsit pihenni :) Mar alig varom!

Jatek

Bejegyezte: Süni



Csipor jatekot hirdetett a blog szulinapja alkalmabol :) Nezzetek be hozza :)

Ami pedig az ekszereimet illeti: keszulnek, csak a fotozassal nem vagyok kibekulve tovabbra sem :))