Tattoo machine

Bejegyezte: Süni

Nos az en draga parom tetovalo. Es mint olyan rendkivul kreativ elme (remelem nem olvassa, mert meg elbizza magat es teljesen a fejemre nol).
Idonkent ha elakadok szinosszeallitasilag mindig Tole kerek segitseget. Sot, o szokta "zsurizni" az ujabb es ujabb ekszereimet. Az a jo benne, hogy o bizony kegyetlenul kimeletlenul megmondja ha valami nem tetszik neki. (Najo, a nyomi gyongy dinomra tapintatosan csak annyit mondott, hogy "egzotikus")
Mar a gyongyoket is meg tudja kulonboztetni egyebkent :)

Na de most nem is ez a lenyeg. Mint emlitettem o eleg kreativ. Olyan kis ezermester es hat ha mar tetoval akkor idonkent tetovalo gepeket is epit. Illetve fokent felujit. Nos a multkor eloallt azzal az otlettel, hogy mi lenne, hogyha az egyik gepen a tekercseket delicaval vonnank be?!? Hogy oszinte legyek nagyon megtetszett az otlet, igy egybol neki is lattam. A vegeredmenytol el voltunk ragadtatva......egeszen addig amig az en Kedvesem le nem fujta lakkal. Azt akartuk, hogy ellenalljon a gyongy a kulonbozo szereknek amivel a gepet fertotleniti. A baj csak az, hogy sajnos a lakk valamennyire megmarta a gyogyoket :( Ettol fuggetlenul a parom szereti es hasznalja is, csak banom, hogy mar nem tokeletes :(

 

A nevem sajna most lemaradt a kepek sarkabol, mert valamiert megadta magat a kepszerkeszto progim es a foto csak telos, mert a gep mar a studioban van es mindig elfelejti lefotozni, igy a minap mikor bent voltam nala telefonnal sikerult lekapnom.

Megadta magat a karacsonyi zene is az oldalon mar egy jo ideje. Gozom sincs mi baja. Mar kicsereltem, de sajnos igy sem zenel :(

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése